مدیرکل اداره استاندارد آذربایجان‌شرقی از معرفی ۱۱۷ واحد تولیدی متخلف از سوی اداره استاندارد استان به تعزیرات حکومتی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری،تحلیلی صنعـتیـمیـز ،با اشاره به اینکه تبریز ۲۰۱۸ موضوع مردمی بوده و شهرداری و استانداری به تنهایی نمی‌توانند کاری از پیش ببرند، اظهار داشت: در زمینه مشارکت در تدوین استانداردهای شهری اعلام آمادگی کرده‌ایم تا به استاندارد مناسب شهری دست یابیم.

مدیرکل استاندارد استان خاطرنشان کرد: کاربری آسانسورهای پل‌های عابرپیاده  بر عهده شهرداری است و شهرداری باید درخواست بازرسی را به ما بدهد.

وی تاکید کرد: ما در استانداردها مشکلی نداریم و  مشکل اصلی در اجراست که باید تدبیر در کارها انجام گیرد.

فرشی در تشریح آمار بازرسی به تفکیک مراکز عرضه در سال‌جاری گفت: میزان بازرسی در فروشگاه‌ها ۵۸ مورد، خرده فروشی‌ها ۱۲ هزار و ۹۲۷ مورد، تمرکز و نگهداری پنج مورد، انبارها و عمده فروشی ۱۰ مورد بوده که در مجموع ۱۳ هزار بازرسی در سال ۹۶ انجام شده است.

۱۱۷ مورد بازرسی منجر به اقدام قانونی در سال‌جاری 

وی ادامه داد: بازرسی‌های منجر به اقدام قانونی طبق اعلام جرم علیه واحد صنعتی و تولیدی در تعزیرات حکومتی ۱۱۷ مورد بوده که ۶۹ مورد در مرکز استان و ۴۸ مورد در شهرستان‌ها اتفاق افتاده است.

مدیرکل اداره استاندارد استان آمار بازرسی طرح طاها در سال‌جاری را مورد اشاره قرار داد و گفت: کل بازرسی‌های انجام گرفته ۱۳ هزار مورد بوده که ۱۲ هزار و ۴۱۹ مورد منطبق و ۵۸۱ عدم مطابقت داشته است.

وضعیت آب و نان استان در شرایط مطلوب است 

وی در رابطه با وضعیت آب و نان استان تصریح کرد: وضعیت آب و نان استان بسیار مطلوب است و مردم لطفاً به برخی سیاه‌نمایی‌ها توجه نکنند.

فرشی افزود: در قانون جدید که ابلاغ شده و از سال آتی به صورت جدی اجرا خواهد شد، تمام همکاران استاندارد ضابط قضایی خواهند شد و وظایف حوزه غذا نیز صرفاً بر عهده سازمان ملی استاندارد قرار خواهد گرفت.

مردم به سیاه‌نمایی‌های فضای مجازی توجه نکنند/ اصلاً در کشور آبی وجود ندارد تا صادر کنیم

وی با تاکید به اینکه برخی از سیاه‌نمایی‌ها در فضای مجازی نسبت به کالاها و منابع داخلی به قدری عجیب است که همه متخصصان حوزه سلامت و استاندارد را به تعجب وامی‌دارد، افزود: همه گفته‌های بدون منبع فضای مجازی برای بی‌اعتمادسازی محصولات داخلی است که مردم نیز بلافاصله بدون توجه آنها را نشر می‌دهند، در حالی که برای نمونه در مورد زولبیا و بامیه به قدری سیاه‌نمایی کردند که از کل ۱۱۶ نمونه در استان فقط ۱۸ مورد منطبق بود و مابقی در شرایط مطلوب بودند.

مدیرکل اداره استاندارد استان ادامه داد: گاهاً در فضای مجازی کار شده که وضعیت آب و سموم خطرناک است و یا اینکه ایران آب به کشورهای دیگر صادر می‌کند ولی به علت کیفیت نامناسب بازگردانده می‌شوند در حالی که اصلاً در کشور آبی نیست که بخواهیم آن را صادر کنیم.

وی تصریح کرد: الان در زبان‌ها افتاده که سونامی سرطان اتفاق افتاده در حالی که غربالگری و تشخیص نسبت به گذشته زیادتر شده است.

تلاش برای حل موازی کاری‌ها در زمینه استاندارد 

فرشی در ادامه با گلایه از برخی موازی‌کاری‌ها مخصوصاً در حوزه غذا بیان کرد: امید است این مشکلات موازی‌کاری حل شود زیرا این کارخانه‌دار و واحد تولیدی است که این وسط جان به لب می‌شود و انگیزه تولید خود را از دست می‌دهد، چون نمی‌داند از چه دستگاهی اطاعت کند.

منبع: فارس