شهاب الدین بیمقدار نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس اقدامات دولت در تبریز ۲۰۱۸ را راضی‌کننده ندانست و گفت: راه ابریشم در راستای توسعه گردشگری آذربایجان احیاء می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری،تحلیلی صنعـتیـمیـز، شهاب‌الدین بی‌مقدار اشاره به اینکه آسان‌ترین و کم‌هزینه‌ترین روش برای رونق اشتغال ” گردشگری ” است، اظهار داشت: بوم‌گردی نقطه قوتی است که در گردشگری از آن غافل شده‌ایم به‌طوری که تا سال گذشته حتی یک مورد طرح بوم‌گردی در استان آذربایجان‌شرقی نداشتیم که با پیگیری‌های بنده و استاندار حدود ۶۲ مجوز بوم‌گردی و طبیعت‌گردی در استان صادر شده است.

وی افزود: در رابطه با تبریز ۲۰۱۸ با پیگیری‌های مستمر انجام‌یافته ردیف بودجه برای این رویداد بین‌المللی تعریف شد و علاوه بر این بودجه، سهمی هم برای نمایندگان آذربایجان‌شرقی در نظر گرفته شد و بنده نمایندگان تبریز و برخی از نمایندگان استان را قانع کردم تا سهم بودجه را صرف طرح‌های بوم‌گردی و طبیعت‌گردی کنند.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس ادامه داد: شش نماینده تبریز، نماینده کلیبر، خداآفرین و هوراند، نماینده ورزقان و خاروانا، نماینده مراغه و عجب‌شیر و نماینده میانه سهم بودجه‌ای خود را در ارتباط با تبریز ۲۰۱۸ صرف اجرای طرح‌های بوم‌گردی و طبیعت‌گردی آذربایجان‌شرقی کرده‌اند که سرجمع سهم این نمایندگان به بیش از ۵۱ میلیارد تومان می‌رسد.

اقدامات دولت در تبریز ۲۰۱۸ قابل‌قبول نیست

بی‌مقدار بابیان اینکه پس از تعریف ردیف بود برای رویداد تبریز ۲۰۱۸، به دنبال تخصیص اعتبارات این رویداد نیز هستم، گفت: علاوه بر اقداماتی در ارتباط با گردشگری انجام داده‌ایم در صدد این هستیم تا جاده ابریشم که در زبان محلی به آن راه کمور گفته می‌شد را احیاء کنیم.

وی در ادامه با انتقاد از اینکه دولت تاکنون اقدام به خصوصی در رابطه با رویداد تبریز ۲۰۱۸ انجام نداده است، بیان داشت: مردم معتقدند که تبریز ۲۰۱۸ تنها به افتتاحیه و اختتامیه ختم می‌شود به همین خاطر از استاندار آذربایجان‌شرقی درخواست کردم تا با برگزاری نشستی اقدامات ستاد استانی تبریز ۲۰۱۸ مورد بررسی قرار گیرد.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس تصریح کرد: در خصوص تبریز ۲۰۱۸ اقدامات بسیاری می‌توانستیم انجام دهیم اما انجام نداده‌ایم و مردم هم خیلی کار می‌توانستند انجام دهند اما انجام نداده‌اند چون هنوز مردم‌باور نمی‌کنند که از صنعت گردشگری منافع استان و کشور تأمین می‌شود، هنوز کسی باور نمی‌کنند با رونق گردشگری می‌توان به رشد اقتصادی رسید.

تخصیص بودجه ۱۸ میلیارد تومانی به تبریز ۲۰۱۸

بی‌مقدار با تأکید بر اینکه صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی و به‌ویژه منطقه ارسباران من‌جمله فرش، ورنی و … نقش مهمی می‌تواند در معرفی منطقه و تأمین معیشت مردم داشته باشد، گفت: متأسفانه تا به حال از ظرفیت‌های گردشگری آذربایجان‌شرقی آن‌طور که انتظار می‌رفت استفاده‌نشده و از عملکرد دولت در تبریز ۲۰۱۸ ناراضی هستم.

وی از ابلاغ بودجه ۱۸ میلیارد تومانی برای هزینه‌های جاری تبریز ۲۰۱۸ خبر داد، گفت: معتقدم این بودجه ۱۸ میلیارد تومانی نباید صرف تشریفات شود بلکه تبلیغات تبریز ۲۰۱۸ به‌عنوان پایتخت گردشگری جهان اسلام حائز اهمیت است و تبلیغات تبریز ۲۰۱۸ می‌بایست در سطح استان انجام گیرد.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس بر لزوم تبلیغات تبریز ۲۰۱۸ از طریق رسانه‌های ملی و خارجی تأکید کرد، افزود: انکار نمی‌کنیم که سفر گردشگران خارجی به کلان‌شهر تبریز افزایش نیافته ولی شهرداری تبریز که وظیفه تبلیغات این رویداد بین‌المللی را بر عهده داشت به‌درستی به وظایف خود عمل‌نکرده است.

بی‌مقدار تاکید کرد: با آن که اقدامات قابل توجهی در تبلیغات و ایجاد زیرساخت های گردشگری در آذربایجان شرقی انجام نشده ولی می بایست تبریز ۲۰۱۸ را بهانه کرده و برای توسعه صنعت گردشگری آذربایجان از این پس اقداماتی موثری انجام گیرد.

وی، شناساندن ظرفیت های طبیعی و گردشگری منطقه ارسباران و جنگل های حفاظت شده را از وظایف رسانه ها عنوان کرد، بیان داشت: باعث تاسف است که سازمان یونسکو پرونده ثبت جهانی جنگل های ارسباران را رد می کند و علت آن به بی توجهی خود ما به طبیعت و نعمت های خدادادی باز می گردد.

انتخاب آذربایجان شرقی به عنوان پایلوت طرح اسکان دائم دام های سبک

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس با اشاره به اینکه انسان به طبیعت نیاز مبرم دارد و در هر شرایط بایستی به حفظ آن توجه ویژه ای داشته باشد، گفت: مردم به جنگل ها، مراتع و طبیعت بکر ارسباران به چشم نعمتی بزرگ نگاه کنند و از طرفی ما نیز به عنوان نمایندگان مردم اگر مشکلی در مسیر ثبت جهانی جنگل های ارسباران قرار گرفته را پیگیری و رفع می کنیم.

بی‌مقدار در پایان از انتخاب استان آذربایجان شرقی به عنوان پایلوت اجرای طرح اسکان دائم دام های سبک خبر داد و خاطرنشان کرد: راهکاری یافته ایم که دام های سبک بدون نیاز به چرا همان بهره وری را می دهند و در این راستا وزارت جهاد کشاورزی مکلف به اجرای این طرح شده به طوری که با اجرای این طرح در استان مانع از بین رفتن مراتع خواهیم شد.

منبع: مهر